Bine ai venit în universul Anadary!

Descoperă mai multe despre noi!

Centrul de Recreere Anadary este o structură de economie socială înființată prin intermediul Programului de finanțare POCU, care și-a luat misiunea de a crea oportunităţi egale atât pentru copiii care provin din familii cu posibilități financiare cât și pentru cei care provin din familii cu posibilităţi financiare reduse sau inexistente: copii cu autism, copii de etnie romă și copii ce provin din familii cu venituri foarte mici sau fără venituri, cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani.

Când am conceput universul Anadary, am pornit de la ideea că cel mai frumos dar pe care îl primim de la viață este copilăria!

Ne-am asumat misiunea socială de a facilita accesul la programele educaționale din cadrul centrului de recreere Anadary, tuturor copiilor, în vederea: 

 • prevenirii și tratării obezității (ateliere despre alimentație și nutriție sănătoasă)
 • dezvoltării artistice (workshop de pictură, dans, sculptură)
 • creșterea calității vieții copiilor cu autism, fiind primul centru de recreere ce dispune de o cameră senzorială pentru copiii cu astfel de probleme. 

Universul Anadary este acel loc de basm unde prichindeii cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani sunt liberi să alerge, să învețe, să se joace, să râdă și să viseze.

Înscrieți-vă PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII

Rămâi la curent cu evenimentele noastre:

  Back To Top
  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  First Birthday Party

  Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.